این متخصص تغذیه غذای سالم مورد علاقه خود را برای زندگی طولانی تر و 6 دستور العمل ساده به اشتراک می گذارد

[ad_1]

تغییر دادن غذاهایی که می خورید با افزودن بیشتر مواد غذایی با چگالی بالا به رژیم غذایی می تواند سلامتی و طول عمر شما را به طرز چشمگیری بهبود بخشد.

به عنوان یک متخصص تغذیه ، یکی از غذاهای سالم مورد علاقه من که همیشه در آشپزخانه خود نگهداری می کنم ، کنسرو نخود ارگانیک بدون نمک (یا کم سدیم) است. نخود یک نوع حبوبات از خانواده لوبیا و بادام زمینی است. گاهی اوقات لوبیای گاربانزو نامیده می شود ، رایج ترین نخودها دارای شکل گرد و بژ هستند ، اما انواع دیگر آن سیاه ، سبز یا قرمز است.

نخود یک ماده اصلی در رژیم غذایی مدیترانه ای است و هست سرشار از فیبر و پروتئین است، هر دو هستند لازم برای سلامت استخوان ، عضله و پوست. (یک فنجان نخود فراهم می کند 12.5 گرم فیبر و 14.5 گرم پروتئین.)

حتی دان باتنر ، متخصص طول عمر ، در مورد فواید نخود برای سلامتی موافق است. باتنر ، اصطلاح “مناطق آبی” – یا مکانهایی در سراسر جهان که مردم بیشترین عمر را دارند – ابداع کرد و از ده ها متخصص برجسته تغذیه و دانشمند علوم غذایی پرسید که مردم برای داشتن زندگی طولانی و سالم چه چیزی باید بخورند. وی دریافت که نخود “به عنوان یک علامت چشمک زن نئون” در میان غذاهای توصیه شده بسیار برجسته است.

در اینجا شش روش ساده ، سریع و خلاقانه برای وارد کردن نخود در رژیم روزانه وجود دارد:

1. کروتونها را با نخود بو داده در سالاد عوض کنید

این یک روش عالی برای افزودن تردی ، فیبر ، پروتئین و عطر و طعم به کاسه سبزیجات است.

نخود پخته شده در اکثر فروشگاه های مواد غذایی به راحتی در دسترس است اما می توانید با شستشو و خشک کردن نخود کنسرو شده ، آن را خودتان در خانه درست کنید. (به خیساندن آنها بین حوله های کاغذی یا حوله های تمیز چای کمک می کند.) سپس چند قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کرده و آنها را روی ورق بیسکویت با دمای 400 درجه فارنهایت به مدت حدود 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که ترد و قهوه ای طلایی شوند ، بپزید.

اگر طعم قوی تری می خواهید ادویه هایی مانند پاپریکا ، زیره یا فلفل سیاه بریزید.

2. نخود را برای خامه دار شدن به اسموتی ها اضافه کنید

3- از نخود نخود بدون پخت به عنوان میان وعده لذت ببرید

لقمه خمیر شیرینی نخودچی میان وعده کامل عصرانه هستند. ساخت کل مخفیگاه فقط چند دقیقه طول می کشد که معمولاً یک هفته طول می کشد.

آنها حاوی پروتئین و فیبر هستند ، که کلید حفظ من تا وعده بعدی است. آنها همچنین از تجزیه قند خون جلوگیری می کنند که می تواند ناشی از خوردن میان وعده های حاوی قند زیاد باشد.

در یک غذاساز ، نخود تخلیه شده و شسته شده ، روغن مغز ، جو دوسر و یک شیرین کننده دلخواه (مثلا عسل یا شربت افرا) را مخلوط کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد از مخلوط کردن مقداری شکلات چیپسی ، با استفاده از یک قاشق حدود دو قاشق غذاخوری خمیر خارج کنید و آن را با توپ با دست حلقه کنید.

همه چیز را در یک ظرف ضد هوای ذخیره کنید.

4. پیتزا با نخود با طعم کباب

من دوست دارم از نخود با طعم کباب به عنوان روکش پیتزا استفاده کنم. این یک روش آسان برای افزودن پروتئین و عطر و طعم به هر قطعه پای ادویه دار است.

فقط سس کباب مورد علاقه خود را با نخود مخلوط کنید ، هم بزنید تا یکدست شود ، و سپس آنها را مانند یک ماده پر ادویه بپاشید.

5. نخود له شده را روی نان آووکادوی تست شده پهن کنید

یکی از غذاهای مورد علاقه من برای یک صبحانه یا ناهار سریع ، غذاهای مورد علاقه من است نان نخود فرنگی تست شده آووکادو.

آسان است: مقداری نخود با آووکادو و عطر و طعم را با ادویه جات له کنید (دوست دارم پودر زیره و پودر چیلی به مایه هایم اضافه کنم) ، آب لیمو و گشنیز مخلوط را روی نان تست کامل پهن کرده و کمی فلفل تند بریزید.

6. پنکیک نخود برای صبحانه

استفاده كردن نخود به جای آرد برای پنکیک یک بازیکن کل است.

شما به کنسرو نخود ، تخم مرغ ، کره مغز خشک ، جوش شیرین ، عصاره وانیل و شیر شسته شده احتیاج دارید (می توانید از جایگزینی مانند بلغور جو دوسر یا شیر بادام استفاده کنید). مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود ، سپس پنکیک ها را روی کباب پز گرم کنید و بگذارید هر طرف چند دقیقه بپزد. با مواد افزودنی میوه مورد علاقه خود سرو کنید!

رهاف آل بوچی متخصص تغذیه و بنیانگذار غذا خوردن با درخت زیتون، یک شرکت مشاوره تغذیه. او در نشریات متعددی از جمله CNN ، US News & World Report و روز سلامتی. رهاف همچنین برنده جایزه آکادمی تغذیه برجسته و آکادمی تغذیه در گرجستان در سال 2020 برای جایزه رسانه شد. او را در توییتر دنبال کنید OliveTreeRD.

از دست نده:



[ad_2]