سازمان ملل: افغانستان با خروج نیروهای خارجی با بحران بزرگ انسانی روبروست
[ad_1]
وضعیت امروز زمینی واقعاً یک فاجعه انسانی است.
ایزابل موزار کارلسن
کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان
گراندی گفت که “اکثریت افغان ها ، حدود 39 میلیون” ، هنوز در افغانستان باقی مانده اند.
وی گفت: “آنها به ما نیاز دارند – دولت ها ، انسان دوست ها ، شهروندان عادی – در کنار آنها بمانیم و مسیر را دنبال کنیم.”
کابل در اواسط ماه اوت در حالی به دست طالبان افتاد که ایالات متحده آمادگی خروج نیروهای نظامی خود از این کشور را در 20 سال آینده داشت. از آن زمان ، گزارش هایی مبنی بر خشونت های گروه اسلام گرا از جمله بمب گذاری انتحاری که بیش از 180 نفر را کشت و حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا علیه اهداف داعش-ک صورت گرفت.
ایزابل موسارد کارلسن ، رئیس دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در افغانستان ، روز دوشنبه به Street Signs Asia گفت که نیمی از کشور به کمک نیاز دارد و نیمی از کودکان پس از “دهه ها درگیری و خشکسالی” دچار سوءتغذیه شده اند. به “
او گفت که مردم “بسیار آسیب پذیر” هستند و دسترسی به غذا ، آب ، آموزش و مراقبت های بهداشتی ندارند.
وی گفت: “وضعیت موجود در زمین امروز واقعاً یک فاجعه انسانی است.”
برای کمک پاسخ دهید
سازمان بهداشت جهانی روز دوشنبه اعلام کرد که 12.5 تن مواد مخدر و تجهیزات پزشکی در افغانستان وارد شده است ، برای اولین بار از زمانی که این کشور تحت کنترل طالبان قرار گرفت.
آژانس بهداشت ملل متحد گفت ، این تجهیزات شامل کیت های تروما و کیت های پزشکی اورژانسی بود و “برای پوشش نیازهای اولیه بهداشتی بیش از 200،000 نفر و همچنین ارائه 3500 عمل جراحی و درمان 6500 بیمار ترومایی کافی بود.” در بیانیه ای گفت
با این حال ، WHO همچنین گفت که منابع می توانند “تا حدی” ذخایر را پر کنند و اطمینان حاصل کنند که خدمات “فعلا” ادامه خواهد یافت.
یک “تشدید خشکسالی” در افغانستان نیز معیشت بیش از 7 میلیون نفر را در این کشور تهدید می کند سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد در بیانیه ای در این ماه اعلام کرد که به کشاورزی و دامداری متکی هستند.
کارلسن از دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد این کمک ها را روز دوشنبه قبل از اعلام WHO “بسیار پراکنده” توصیف کرد.
سازمان ملل متحد و شرکای آن دارای یک طرح واکنش 1.3 میلیارد دلاری در افغانستان آژانس بشردوستانه گفت: “اما این تنها حدود 40 درصد بودجه دارد و 800 میلیون دلار دیگر نیاز است.”
کارلسن گفت ، کارگران کمکی اولویت های خود را در افغانستان تعیین کرده و سعی می کنند خدمات اولیه را در این کشور ارائه دهند.
او گفت: “برای جامعه بین المللی بسیار مهم است که بفهمند علوم انسانی مردم افغانستان را رها نخواهد کرد.”
“ما می مانیم و تحویل می دهیم. و برای انجام این کار ، ما به تمام وسایل نیاز داریم تا بتوانیم به بحران پیش رو پاسخ دهیم.”
– آماندا ماسیاس از CNBC به این گزارش کمک کرد.
[ad_2]
پاسخی بگذارید