مدیر عامل شرکت DoubleLine ، جفری گوندلاخ می گوید دلار در طولانی مدت “محکوم” است

[ad_1]

مدیر اجرایی DoubleLine Capital جفری گوندلاچ روز پنجشنبه برآورد طولانی مدت وحشتناکی از دلار آمریکا ارائه داد و در مصاحبه با CNBC گفت که او معتقد است پول سبز “محکوم” است.

“در نهایت ، اندازه کسری های ما – هم کسری تجاری که پس از همه گیری منفجر شد و هم کسری بودجه که کاملاً از برنامه خارج شده است – نشان می دهد که در میان مدت – من واقعاً امسال دقیقاً فکر نمی کنم ، اما در میان مدت مدت – دلار کاملاً سقوط خواهد کرد “، گوندلاخ در گزارش نیمه وقت گفت.

وی افزود: “این پویایی بسیار مهمی خواهد بود ، زیرا بدون تردید یکی از مواردی که به بازار اوراق قرضه کمک کرد بازخرید خارجی بود ، با اختلاف نرخ بهره که موقعیت های اوراق قرضه آمریکا را برای سرمایه گذاران اوراق قرضه خارجی محافظت می کرد.”

پادشاه به اصطلاح اوراق قرضه اظهارات خود را در حالی بیان کرد که شاخص دلار آمریکا در روز پنجشنبه در حدود 92.64 معامله شد ، که در این جلسه حدود 0.25 درصد افزایش داشت. شاخص دلار که ارز ذخیره جهان را در برابر یک گروه شش ارزه اندازه گیری می کند ، برای سال جاری 3 درصد افزایش یافته است.

گوندلاخ ، كه گفت: “وقتی ما زیر 89 سال نبودیم ، خیلی علناً اعلام كردیم كه در آینده نزدیک نسبت به دلار مثبت هستیم.” شرکت سرمایه گذاری مستقر در لس آنجلس از 31 مارس بیش از 135 میلیارد دلار دارایی تحت مدیریت دارد.

گوندلاخ گفت: “سوال این است كه افق دید شما چیست؟” “در کوتاه مدت ، پویایی ها وجود داشته و خواهند داشت تا دلار بتواند کمی یا متوسط ​​تقویت شود.”

“در بلند مدت ، فکر می کنم دلار … [is] محکوم به فنا »، افزود.

[ad_2]