نمودارها نشان می دهد که نوع دلتا چقدر در سراسر جهان گسترش یافته است
[ad_1]
علامتی که به مردم هشدار می دهد به دلیل کووید -19 جدا شوند در 29 ژوئیه 2021 در مواگیسی ، انگلستان مشاهده شد.
فینبار وبستر | اخبار گتی ایماژ گتی ایماژ
بیش از یک سال پس از همه گیری کووید -19 ، جهان در حال مبارزه با نسخه بسیار قابل انتقال از دلتا است که باعث شیوع جدید عفونت ها در انگلستان و ایالات متحده شده است. برای کسانی که در آفریقا و آسیا هستند.
به گفته سازمان بهداشت جهانی ، نوع دلتا ، که برای اولین بار در اکتبر گذشته در هند کشف شد ، در بیش از 130 کشور در سراسر جهان یافت شده است.
دکتر ماریا ون کرهو ، اپیدمیولوژیست و مدیر فنی Covid-19 در WHO ، گفت: دلتا انتقال دهنده ترین نوع ویروس کرونا است که اولین بار در اواخر سال 2019 در چین ظاهر شد.
“خود ویروس ، هنگامی که راه اندازی می شود ، یک ویروس خطرناک است ، یک ویروس بسیار قابل انتقال است. نوع دلتا حتی بیشتر است – دو برابر نوع جنس قابل انتقال است ، 50٪ بیشتر از سویه آلفا قابل انتقال است.” او هفته گذشته در یک نشست خبری از سازمان بهداشت جهانی گفت.
نوع آلفا برای اولین بار در انگلستان کشف شد
بر اساس داده های جمع آوری شده توسط دانشگاه جان هاپکینز ، در سراسر جهان ، تعداد موارد گزارش شده از کووید 19 در روز چهارشنبه از 200 میلیون نفر فراتر رفت و بیش از 4.2 میلیون نفر بر اثر آن جان باختند.
توزیع نوع دلتا
دلتا یکی از چهار مورد است “گزینه های اضطراب” فهرست شده توسط WHO. تصور می شود چنین گونه هایی مسری تر ، مقاوم تر در برابر واکسن ها و درمان های فعلی هستند یا می توانند باعث بیماری شدیدتری شوند.
نوع دلتا به گونه اصلی تبدیل شده است که باعث کووید -19 در بسیاری از کشورها می شود.
براساس نمونه های کروناویروس توالی ژنتیکی که توسط GISAID جمع آوری شده است ، حدود 65 کشور در چهار هفته تا 5 آگوست موارد کووید ناشی از نوع دلتا را شناسایی کرده اند.
GISAID بستری برای دانشمندان است تا اطلاعات مربوط به ویروس ها را به اشتراک بگذارند و داده های آن توسط جامعه علمی جهانی از جمله WHO به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد.
داده های مربوط به شیوع نوع دلتا Covid احتمالاً وضعیت واقعی را دست کم می گیرد ، زیرا برخی از کشورها نمونه های متوالی را با GISAID به اشتراک نمی گذارند ، در حالی که برخی دیگر ممکن است توانایی و منابع لازم برای تعیین توالی ویروسی را نداشته باشند.
بر اساس داده های جمع آوری شده توسط GISAID ، در 55 از این کشورها ، نوع دلتا بیش از نیمی از نمونه های ویروس ارائه شده را شامل می شود.
اثر واکسن
نوع کووید دلتا از کشورهای دارای بالاترین سطح واکسیناسیون در سراسر جهان در امان نمانده است.
اسرائیل ، جایی که بیش از 62 درصد مردم به طور کامل واکسینه شده اند ، در ماه گذشته افزایش موارد روزانه را گزارش کرده است زیرا دلتا به گونه غالب در این کشور تبدیل شده است.
با گسترش گزینه دلتا به اسرائیل ، وزارت بهداشت متوجه شد اثربخشی واکسن دو دوز Pfizer-BioNTech Covid به 39 درصد کاهش یافت ، اگرچه محافظت در برابر بیماری های جدی همچنان بالا است. این کشور استفاده از عکس های تقویت کننده افراد بالای 60 سال را آغاز کرده است.
اما یک مطالعه در انگلستان ، که در آن نوع دلتا نیز باعث افزایش عفونت ها می شود ، نشان داد که دو دوز واکسن Pfizer-BioNTech یا دانشگاه AstraZeneca-Oxford تقریباً به همان اندازه در برابر دلتا م asثر بودند که در برابر نوع آلفا.
یادگیری در مجله پزشکی New England منتشر شده است از داده های دنیای واقعی استفاده کرد و دریافت که دو دوز واکسن Pfizer-BioNTech 88٪ در برابر نوع دلتا مثر بوده است. این میزان در مقایسه با سویه آلفا 93.7 درصد است.
طبق این مطالعه ، واکسن AstraZeneca-Oxford 67٪ در برابر دلتا م comparedثر بود ، در حالی که 74.5٪ در برابر نوع آلفا موثر بود.
با این حال ، پیشرفت واکسیناسیون در سراسر جهان یکنواخت نیست. کشورهای فقیرتر در حال توسعه به دلیل عدم دسترسی به واکسن های کووید -19 عقب مانده اند.
روز چهارشنبه ، WHO با استناد به نابرابری واکسن ها در سرتاسر جهان ، از کشورهای ثروتمند خواست تا از انتشار تزریق تقویت کننده جلوگیری کنند.
علاوه بر واکسیناسیون افراد بیشتر ، ون کرهوف از WHO گفت که گام هایی وجود دارد که افراد می توانند برای محافظت بهتر از خود در برابر دلتا انجام دهند. او هفته گذشته گفت که این شامل پوشیدن ماسک ، تمیز نگه داشتن دست ها و گذراندن زمان بیشتر در خارج از منزل است.
وی افزود: “این آخرین نسخه ویروسی نخواهد بود که ما درباره آن صحبت می کنید.” “ویروس به احتمال زیاد قابل انتقال است زیرا این همان کاری است که ویروس ها انجام می دهند – آنها تکامل می یابند ، با گذشت زمان تغییر می کنند ، بنابراین ما باید تمام تلاش خود را برای کاهش آن انجام دهیم.”
[ad_2]
پاسخی بگذارید