کاخ سفید طرحی را برای تقسیم میلیون ها دوز با کشورهای فقیر ترسیم کرده است

[ad_1]

واکسن covid از Oxford-AstraZeneca.

کاروائی تانگ | گتی ایماژ

کاخ سفید روز پنجشنبه اعلام کرد ، دولت ایالات متحده بیشتر واکسنهای Covid-19 را از طریق COVAX ، برنامه تحت هدایت سازمان بهداشت جهانی که تصاویر را به کشورهای نیازمند ارائه می دهد ، به اشتراک می گذارد.

دولت بایدن متعهد شده است که حداقل 20 میلیون دوز واکسن Covid تولید شده توسط Pfizer-BioNTech ، Moderna و Johnson & Johnson و همچنین 60 میلیون دوز واکسن AstraZeneca را که هنوز برای استفاده در ایالات متحده تأیید نشده است ، اهدا کند.

ایالات متحده قصد دارد 75٪ از واکسنها را از طریق برنامه جهانی واکسن COVAX ، کاخ سفید در یک ایمیل توزیع کند. کاخ سفید گفت ، از 25 میلیون دوز اول ، حدود 6 میلیون به کشورهای آمریکای جنوبی و مرکزی ، 7 میلیون به آسیا و 5 میلیون به آفریقا تعلق می گیرد. حدود 6 میلیون نفر به کشورهای همسایه و متحدان ایالات متحده اعطا می شود.

طبق این طرح حداقل 25٪ از عکس ها برای نیازهای فوری ایالات متحده و “کشورهای نیازمند ، کسانی که دچار موج می شوند ، همسایگان فوری و سایر کشورهایی که درخواست کمک فوری ایالات متحده را دارند” ذخیره خواهد شد.

جیک سالیوان ، مشاور امنیت ملی روز پنجشنبه گفت ، دولت عکس ها را برای “نجات جان” و جلوگیری از ظهور گزینه های جدید اهدا می کند.

سالیوان در جلسه توجیهی کاخ سفید گفت: “ایالات متحده این کار را به عنوان معامله رفت و برگشت انجام نمی دهد. “ما آنها را برای یک هدف می دهیم. هدف پایان دادن به این همه گیری است.”

این اعلامیه در حالی منتشر می شود که رهبران جهان از کشورهای ثروتمندی مانند ایالات متحده می خواهند عکس های کوید را به کشورهای دیگر اهدا کنند. با واکسیناسیون بیشتر آمریکایی ها و کاهش موارد جدید ، ایالات متحده به نوعی عادی بازگشت ، سایر کشورها مانند هند شیوع عظیمی را تجربه کردند.

فقط در هفته گذشته ، WHO گفت كه آفریقا در مدت شش هفته به حداقل 20 میلیون دوز واكسن AstraZeneca نیاز دارد تا دور دوم عکس افرادی را كه اولین بار دریافت كرده اند ، دریافت كند.

رئیس ائتلاف آمادگی نوآوری برای نوآوری به رویترز گفت که رهبران گروه 7 کشور ثروتمند باید فوراً عکس تهیه کنند تا از نتیجه ای مشابه بیماری همه گیر آنفولانزا در سال 1918 که منجر به مرگ 50 میلیون نفر شد ، جلوگیری کنند.

“این یک ضرورت اخلاقی است ، اگر ما می خواهیم از شرایطی مانند پرو جلوگیری کنیم ، اگر می خواهیم از عواقبی که می تواند با آنفولانزای 1918 رقابت کند ، جلوگیری کنیم ، باید واکسن برای محافظت از کارمندان بهداشت و محافظت از افراد آسیب پذیر به کشورها ارسال کنیم اکنون ، “ریچارد هاچت ، مدیر عامل شرکت CEPI ، که بنیانگذار مرکز تقسیم واکسن COVAX بود ، به رویترز گفت.

علاوه بر اهدای دوز ، کاخ سفید همچنین اعلام کرد که محدودیت ها را به عنوان بخشی از قانون ساخت دفاع ، که اولویت ایالات متحده را به واکسن های تولید شده توسط AstraZeneca ، Sanofi و Novavax ، از بین می برد ، حذف می کند.

[ad_2]