به روز شده:
صرفه جویی
جمعه این هفته در پی حملات چاقویی در کرودون ، جنوب ، یک نفر کشته و ده نفر دیگر زخمی شدند لندن.
پلیس متروپولیتن لندن در بیانیه ای گفت که آنها در حال تحقیق در مورد وقایع هستند و در حال حاضر هیچ نشانه ای وجود ندارد وقایع به هم متصل می شوند.
اولین حمله چند دقیقه قبل از ساعت 6:55 بعد از ظهر (به وقت محلی) ، وقتی پلیس دریافت کرد ، انجام شد اطلاعیه های ضربه چاقو در جاده چپمنجایی که یک مرد زخمی پیدا شد اما نه به طور جدی.
که در جاده دینگوال در ساعت 21:12 (به وقت محلی) گزارش یک مورد دیگر از چاقوکشی صورت گرفت و مهاجم ادعا شده و زخمی ها دستگیر شدند.
از طرف دیگر ، پلیس نیز رسیده است جاده ویسبچ با تماس در ساعت 8:08 بعد از ظهر (به وقت محلی) ، که از وضعیت دو مرد با زخم چاقو خبر داد. پس از رسیدن ، یکی از این افراد به بیمارستان منتقل شد و نیروهای اورژانس دیگری را مداوا کردند که سرانجام درگذشت.
به همین ترتیب ، در ساعت 7.15 بعد از ظهر (به وقت محلی) ، مقامات از ورود به بیمارستان جنوب لندن مطلع شدند چهار مرد جوان با زخم چاقو، به این اخطار در ساعت 8:51 بعد از ظهر (به وقت محلی) برای توجه در همان مرکز به دو مرد دیگر با همان جراحات ، که حال یکی از آنها وخیم است اضافه شد.
رئیس نیکی اروماسمیت با ابراز تأسف از حملات مختلف در منطقه جنوب لندن ، همه اینها “درگیریهای غیرضروری غیرضروری” است ، که اکنون توسط مقامات تحقیق خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه ماموران در این منطقه گشت زنی می کنند ، افزود: “من از هر شخصی که می تواند به پلیس کمک کند هرچه سریعتر با ما صحبت کند ، من می خواهم.”یک شبه«برای جلوگیری از خشونت.
به آنها نگاه
نظرات