Deloitte: جنوب شرق آسیا می تواند 28 تریلیون دلار از عدم فعالیت آب و هوایی از دست بدهد
[ad_1]
مردی در حال عبور از توربین های بادی در مزرعه بادی Phu Lac در جنوب ویتنام ، استان Bin Thuan.
MANAN VATSYAYAN | خبرگزاری فرانسه | گتی ایماژ
اگر منطقه جنوب شرق آسیا تدابیری برای کاهش قابل توجه انتشار کربن اتخاذ نکند ، ممکن است طی 50 سال آینده میلیاردها دلار ضرر کند. گزارش Deloitte باز شدبه
در واقع این منطقه در نقطه عطفی قرار دارد و می تواند هزینه ها را به یک فرصت تبدیل کند.
اگر آسیای جنوب شرقی تلاش های خود را در زمینه تغییرات آب و هوایی افزایش دهد و انتشار گازهای گلخانه ای را به سرعت کاهش دهد ، می تواند به 12.5 تریلیون دلار درآمد اقتصادی در ارزش فعلی دست یابد – با رشد متوسط تولید ناخالص داخلی 3.5 درصد در هر سال در 50 سال آینده ، به گفته این شرکت مشاور.
دیلویت می گوید: “این آینده بالقوه نه تنها از بدترین تأثیرات تغییرات آب و هوایی جلوگیری می کند ، بلکه باعث رشد اقتصادی بلند مدت در جنوب شرقی آسیا و جهان می شود.”
تغییرات آب و هوایی نامحدود تهدید می کند که چندین دهه رشد اقتصادی سخت در جنوب شرقی آسیا را از بین می برد.
با این حال ، عدم انجام این کار ، می تواند منجر به گرم شدن جهانی بیش از 3 درجه سانتی گراد تا سال 2070 شود ، بر اساس مدل Deloitte. به گفته Deloitte ، این امر می تواند زیان اقتصادی حدود 28 تریلیون دلار را در منطقه در 50 سال آینده به همراه داشته باشد و رشد تولید ناخالص داخلی را به طور متوسط سالانه 7.5 over در مدت مشابه کاهش دهد.
رفاه جنوب شرقی آسیا “تهدید” شد
به گفته Deloitte ، جنوب شرق آسیا محل زندگی نیم میلیارد نفر است و تولید ناخالص داخلی آن 3 تریلیون دلار است.
منطقه ای که در این گزارش به عنوان برونئی ، کامبوج ، اندونزی ، لائوس ، مالزی ، میانمار ، فیلیپین ، سنگاپور ، ویتنام ، تیمور-لست و تایلند تعریف شده است-به طور متوسط سالانه سرانه تولید ناخالص داخلی را از قرن 21 تا 21 ایجاد کرده است. به
Deloitte می گوید: “تغییرات آب و هوایی نامحدود تهدید می کند که چندین دهه رشد اقتصادی سخت در جنوب شرقی آسیا را از بین می برد.”
بنیان های رونق منطقه – سرمایه طبیعی و انسانی آن – و با آنها سطح زندگی هر ملت ، چشم اندازهای آن برای رشد آینده ، جایگاه آن در صحنه جهانی و رفاه مردم در خطر است. “
از کشاورزی گرفته تا گردشگری ، عدم فعالیت آب و هوا منجر به اختلالات عمده ای می شود ، زیرا معیشت به دلیل افزایش سطح دریا و بلایای طبیعی از بین می رود.
در اینجا صنایعی وجود دارد که تا سال 2070 میلیاردها ضرر خواهند کرد:
- صنعت خدمات می تواند 9 تریلیون دلار ضرر کند.
- بخش تولید با 7 تریلیون دلار ضرر مواجه است.
- خرده فروشی و گردشگری با هم می توانند 5 تریلیون دلار ضرر کنند.
Deloitte گفت ، این بخش ها به همراه ساخت و ساز ، معدن و گاز 83 درصد از تولیدات اقتصادی منطقه را به خود اختصاص می دهند.
در این گزارش آمده است: “تأثیر تغییر اقلیم در کشورها و صنایع جنوب شرقی آسیا احساس می شود و برخی از آنها بار اقتصادی را بیش از دیگران تحمل می کنند.”
زمان رو به اتمام است
سازمان ملل متحد هشدار داده است که حفظ گرمایش زمین نزدیک به 1.5 درجه سانتیگراد بالاتر از سطح قبل از صنعتی شدن است “خارج از محدوده” طی دو دهه آینده ، مگر اینکه اقدامات فوری برای کاهش انتشار کربن انجام شود.
فیلیپ ایون ، مدیر اجرایی Deloitte در جنوب شرق آسیا می گوید: “نیاز فوری به دولتها و دولتها برای اقدام سریع – در 10 سال آینده – برای دور زدن آسیب های جبران ناپذیر از تغییرات آب و هوایی وجود دارد.”
به گفته دلوت ، جنوب شرق آسیا باید از درک تلاش های گرمایش زمین به عنوان هزینه های اختیاری فاصله بگیرد و آنها را “سرمایه گذاری در تحولات آب و هوایی برای آینده ای بهتر” بداند.
در این گزارش آمده است که مبلغی که کشورها برای کربن زدایی هزینه می کنند “تقریباً بلافاصله با بازگشت مثبت سرمایه و فناوری جبران می شود.”
“ما این فرصت را داریم که ضمن جلوگیری از بدتر شدن آثار گرمایش جهان ، موتور جدیدی را برای رونق اقتصادی پایدار ایجاد کنیم.”
[ad_2]
پاسخی بگذارید