Impossible Foods گوشت خوک بدون گوشت را در ایالات متحده ، هنگ کنگ ، سنگاپور آزاد می کند

[ad_1]

آخرین محصول بدون گوشت Impossible Foods پنجشنبه به بازار می آید: گوشت خوک بر پایه سبزیجات که ادعا می شود خوشمزه تر و سالم تر از معامله واقعی است.

گوشت خوک چرخ کرده ابتدا در رستوران های ایالات متحده ، هنگ کنگ و سنگاپور در دسترس خواهد بود و برنامه هایی برای گسترش خرده فروشی در این بازارها در ماه های آینده وجود دارد. این سومین راه اندازی تجاری این شرکت مستقر در کالیفرنیا پس از گزش گوشت گاو و مرغ است ، زیرا تلاش می کند موقعیت خود را در فضای رو به رشد پروتئین گیاهی تثبیت کند.

دنیس وودساید ، رئیس Impossible Foods ، در اولین مصاحبه پیش از بازار ، در گفتگو با CNBC به Squawk Box Asia گفت که جایگزین گوشت خوک می تواند معامله واقعی را از نظر طعم و ارزش غذایی شکست دهد.

در اینجا شما یک جایگزین دارید که به همان اندازه خوب است ، اما در واقع برای شما بهتر است.

دنیس وودساید

رئیس جمهور ، غذاهای غیرممکن

وی گفت: “خوک معمولاً به عنوان یک محصول سالم در نظر گرفته نمی شود ، اما در اینجا شما جایگزینی دارید که به همان اندازه خوب است ، اما در واقع برای شما بهتر است.”

به گفته این شرکت ، این محصول – که عمدتا از سویا تهیه می شود – همان مقدار پروتئین مشابه گوشت سنتی خود را ارائه می دهد ، اما بدون کلسترول ، با یک سوم چربی اشباع کمتر و کالری بسیار کمتر.

در همین حال ، در آزمایش طعم و مزه کور اخیر توسط Impossible Foods ، او دریافت که اکثریت (54)) از مصرف کنندگان در هنگ کنگ گفته اند که محصول گوشت خوک بدون گوشت را ترجیح می دهند.

وودساید می گوید: “ما محصولی را روانه بازار نمی کنیم مگر اینکه در واقع از حیوانات بهتر باشد – چه از نظر طعم ، که این داده ها ثابت می کند و چه از نظر ارزش غذایی.”

از نان های غیرمجاز گوشت خوک Char Siu طی یک کنفرانس مطبوعاتی در مورد غذاهای غیرممکن برای CES 2020 در مرکز همایش Mandalay Bay در 6 ژانویه 2020 در لاس وگاس ، نوادا نمونه برداری شد.

دیوید بکر اخبار گتی ایماژ

این گوشت خوک غیر ممکن در پنجشنبه 23 سپتامبر در نوار Momofuku Ssam در نیویورک آغاز شد. سپس از 4 اکتبر در هنگ کنگ و اواخر امسال در سنگاپور در دسترس خواهد بود. رستوران های شرکت کننده شامل زنجیره ای آمریکایی Ruby Tuesday ، Tim Ho Wan و Hong Kong Beef & Liberty هستند.

وودساید گفت که تعیین رستوران ها به عهده رستوران های جداگانه است و افزود که محصولات غیرممکن معمولاً “تقریباً در رستورانی با گوشت حیوانات قیمت دارند – گاهی کمی بالاتر”.

این پرتاب همزمان با افزایش اشتها برای پروتئین های جایگزین صورت می گیرد زیرا مصرف کنندگان و شرکت ها به طور فزاینده ای از تأثیرات زیست محیطی دامداری سنتی آگاه می شوند. اعتقاد بر این است که صنعت است مسئول 14.5 ناشی از انتشار جهانی گازهای گلخانه ای

از طرف دیگر ، Impossible Foods ادعا می کند که تولید گوشت خوک 81 تا 85 درصد آب کمتر ، 66 تا 82 درصد زمین کمتر و تولید گازهای گلخانه ای 73 تا 77 درصد کمتر از تولید گوشت خوک معمولی تولید می کند.

[ad_2]